Items where Author is "Gjata, Klodjana"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Book Section
Number of items: 4.

Book Section

(2023) Deklarata e Limës mbi menaxhimin e trashëgimisë kulturore në lidhje me riskun nga fatkeqësitë: simpoziumi ndërkombëtar, 3 dhjetor 2010. In: Gjata, Klodjana and Abazi, Boiken, (eds.) Trashëgimia kulturore në fokus: botimi i teksteve burimore mbi praktikat e ruajtjes dhe menaxhimit të trashëgimisë kulturore në gjuhën shqipe. Cultural Heritage without Borders Albania & ICOMOS Albania, Tirana, Albania, pp. 179-183. ISBN 9789928801081 [Book Section]

(2023) Deklarata e Xi’an-it (Sianit) mbi konservimin e mjedisit rrethues të strukturave, siteve dhe zonave të trashëgimisë: miratuar nga Asambleja e Përgjithshme e 15-të e ICOMOS-it në Xi’an (Sian), Kinë, më 21 tetor 2005. In: Gjata, Klodjana and Abazi, Boiken, (eds.) Trashëgimia kulturore në fokus: botimi i teksteve burimore mbi praktikat e ruajtjes dhe menaxhimit të trashëgimisë kulturore në gjuhën shqipe. Cultural Heritage without Borders Albania & ICOMOS Albania, Tirana, Albania, pp. 83-86. ISBN 9789928801081 [Book Section]

(2023) Karta e ICOMOS-it parimet e analizës, konservimit dhe restaurimit të strukturave të trashëgimisë arkitekturore: ratifikuar nga Asambleja e Përgjithshme e 14-të e ICOMOS-it, mbajtur pranë Ujëvarave të Viktorias, Zimbabve, në vitin 2003. In: Gjata, Klodjana and Abazi, Boiken, (eds.) Trashëgimia kulturore në fokus: botimi i teksteve burimore mbi praktikat e ruajtjes dhe menaxhimit të trashëgimisë kulturore në gjuhën shqipe. Cultural Heritage without Borders Albania & ICOMOS Albania, Tirana, Albania, pp. 67-70. ISBN 9789928801081 [Book Section]

(2023) Parimet për konservimin e trashëgimisë së ndërtuar me lëndë drusore: miratuar nga ICOMOS-i në Asamblenë e 19-të të përgjithshme në Nju Delhi, Indi, më 15 dhjetor 2017. In: Gjata, Klodjana and Abazi, Boiken, (eds.) Trashëgimia kulturore në fokus: botimi i teksteve burimore mbi praktikat e ruajtjes dhe menaxhimit të trashëgimisë kulturore në gjuhën shqipe. Cultural Heritage without Borders Albania & ICOMOS Albania, Tirana, Albania, pp. 111-116. ISBN 9789928801081 [Book Section]

This list was generated on Mon May 20 11:23:15 2024 UTC.
© ICOMOS
https://www.icomos.org/en
documentation(at)icomos.org