Items where Author is "Mitrojorgji, Joli"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Book Section
Number of items: 4.

Book Section

(2023) Karta e trashëgimisë së ndërtimeve popullore konservimi dhe restaurimi: ratifikuar nga Asambleja e 12-të e Përgjithshme e ICOMOS-it, në Meksikë, tetor 1999. In: Mitrojorgji, Joli and Abazi, Boiken, (eds.) Trashëgimia kulturore në fokus: botimi i teksteve burimore mbi praktikat e ruajtjes dhe menaxhimit të trashëgimisë kulturore në gjuhën shqipe. Cultural Heritage without Borders Albania & ICOMOS Albania, Tirana, Albania, pp. 64-66. ISBN 9789928801081 [Book Section]

(2023) Parimet e Valettës për mbrojtjen dhe menaxhimin e qyteteve historike dhe zonave historiko-urbane: miratuar nga Asambleja e 17-të e Përgjithshme e ICOMOS-it më 28 nëntor 2011. In: Mitrojorgji, Joli and Abazi, Boiken, (eds.) Trashëgimia kulturore në fokus: botimi i teksteve burimore mbi praktikat e ruajtjes dhe menaxhimit të trashëgimisë kulturore në gjuhën shqipe. Cultural Heritage without Borders Albania & ICOMOS Albania, Tirana, Albania, pp. 170-178. ISBN 9789928801081 [Book Section]

(2023) Parimet e regjistrimit të monumenteve, ansambleve të ndërtesave dhe siteve: ratifikuar nga Asambleja e 11-të e Përgjithshme e ICOMOS-it në Sofje, tetor 1996. In: Mitrojorgji, Joli and Abazi, Boiken, (eds.) Trashëgimia kulturore në fokus: botimi i teksteve burimore mbi praktikat e ruajtjes dhe menaxhimit të trashëgimisë kulturore në gjuhën shqipe. Cultural Heritage without Borders Albania & ICOMOS Albania, Tirana, Albania, pp. 132-139. ISBN 9789928801081 [Book Section]

(2023) Rezolutë e simpoziumit mbi përfshirjen e arkitekturës bashkëkohore brenda zonave të asambleve të ndërtesave historike: Asambleja e 3-të e Përgjithshme e ICOMOS-it (1972), shkruar më 11 janar 2012. In: Mitrojorgji, Joli and Abazi, Boiken, (eds.) Trashëgimia kulturore në fokus: botimi i teksteve burimore mbi praktikat e ruajtjes dhe menaxhimit të trashëgimisë kulturore në gjuhën shqipe. Cultural Heritage without Borders Albania & ICOMOS Albania, Tirana, Albania, pp. 140-141. ISBN 9789928801081 [Book Section]

This list was generated on Mon May 20 12:28:07 2024 UTC.
© ICOMOS
https://www.icomos.org/en
documentation(at)icomos.org