Browse by International Scientific Committee

Group by: Item Type | Authors
Jump to: Book Section
Number of items: 2.

Book Section

(2023) Deklarata e Parisit mbi trashëgiminë si motor zhvillimi: miratuar në Paris, selia e UNESCO-s, e enjte më 1 dhjetor 2011. In: Pojani, Iris and Abazi, Boiken, (eds.) Trashëgimia kulturore në fokus: botimi i teksteve burimore mbi praktikat e ruajtjes dhe menaxhimit të trashëgimisë kulturore në gjuhën shqipe. Cultural Heritage without Borders Albania & ICOMOS Albania, Tirana, Albania, pp. 149-154. ISBN 9789928801081 [Book Section]

(1990) International Economics Committee. In: UNSPECIFIED, (ed.) ICOMOS, a quarter of a century, achievements and future prospects. 9th ICOMOS General Assembly and International Symposium. Symposium papers. The Swiss National Committee of ICOMOS, Bern, pp. 471-472. [Book Section]

This list was generated on Thu Jun 20 14:20:01 2024 UTC.
© ICOMOS
https://www.icomos.org/en
documentation(at)icomos.org