Browse by International Scientific Committee

Group by: Item Type | Authors
Jump to: Book Section
Number of items: 2.

Book Section

(2023) ميثاق إيكوموس حول تفسير مواقع التّراث الثّقافيّ وعرضها (2008) [The ICOMOS charter on the interpretation and presentation of cultural heritage sites. Arabic translation]. In: UNSPECIFIED, (ed.) لمَواثيقُ الدوليّةُ لِحفْظِ وتَرميمِ المَعَالِمِ والمَوَاقِع التَاريخِيَّة. ICCROM, Sharjah, United Arab Emirates, pp. 76-79. ISBN 978-92-9077-301-6 [Book Section]

(2023) Karta e ICOMOS-it për interpretimin dhe prezantimin e siteve të trashëgimisë kulturore: përgatitur nën kujdesin e Komitetit Shkencor Ndërkombëtar të ICOMOS-it mbi Interpretimin dhe Prezantimin e Siteve të Trashëgimisë Kulturore. Ratifikuar nga Asambleja e 16-të e Përgjithshme e ICOMOS-it, Québec (Kanada), më 4 tetor 2008. In: Bejko, Lorenc and Abazi, Boiken, (eds.) Trashëgimia kulturore në fokus: botimi i teksteve burimore mbi praktikat e ruajtjes dhe menaxhimit të trashëgimisë kulturore në gjuhën shqipe. Cultural Heritage without Borders Albania & ICOMOS Albania, Tirana, Albania, pp. 126-131. ISBN 9789928801081 [Book Section]

This list was generated on Tue Jul 23 00:50:01 2024 UTC.
© ICOMOS
https://www.icomos.org/en
documentation(at)icomos.org