Browse by International Scientific Committee

Group by: Item Type | Authors
Jump to: Book Section
Number of items: 2.

Book Section

(2023) توجيهات إيكوموس الإرشادية للتعليم والتدريب في الحفاظ على المعالم والمجموعات والمواقع (1993) [The ICOMOS guidelines for education and training in the conservation of monuments, ensembles and sites. Arabic translation]. In: UNSPECIFIED, (ed.) لمَواثيقُ الدوليّةُ لِحفْظِ وتَرميمِ المَعَالِمِ والمَوَاقِع التَاريخِيَّة. ICCROM, Sharjah, United Arab Emirates, pp. 32-35. ISBN 978-92-9077-301-6 [Book Section]

(2023) Udhëzues për edukimin dhe formimin profesional në konservimin e monumenteve, ansambleve dhe siteve: Asambleja e Përgjithshme e Këshillit Ndërkombëtar të Monumenteve dhe Siteve, ICOMOS, mbledhja në Kolombo, Sri Lankë, në seancën e saj të dhjetë nga 30 korriku e deri më 7 gusht, 1993. In: Bejko, Lorenc and Abazi, Boiken, (eds.) Trashëgimia kulturore në fokus: botimi i teksteve burimore mbi praktikat e ruajtjes dhe menaxhimit të trashëgimisë kulturore në gjuhën shqipe. Cultural Heritage without Borders Albania & ICOMOS Albania, Tirana, Albania, pp. 188-191. ISBN 9789928801081 [Book Section]

This list was generated on Tue Jul 23 18:28:48 2024 UTC.
© ICOMOS
https://www.icomos.org/en
documentation(at)icomos.org