Browse by International Scientific Committee

Group by: Item Type | Authors
Jump to: Book Section
Number of items: 2.

Book Section

(2023) مبادئ إيكوموس للحفظ والحفاظ – ترميم اللوحات الجدارية (2003) [The ICOMOS principles for the preservation and conservation-restoration of wall paintings. Arabic translation]. In: UNSPECIFIED, (ed.) لمَواثيقُ الدوليّةُ لِحفْظِ وتَرميمِ المَعَالِمِ والمَوَاقِع التَاريخِيَّة. ICCROM, Sharjah, United Arab Emirates, pp. 60-63. ISBN 978-92-9077-301-6 [Book Section]

(2023) Parimet e ICOMOS-it për ruajtjen, konservimin dhe restaurimin e pikturave murale: ratifikuar nga Asambleja e Përgjithshme e 14-të e ICOMOS-it në Victoria Falls, Zimbabve, në vitin 2003. In: Çaushi, Edlira and Abazi, Boiken, (eds.) Trashëgimia kulturore në fokus: botimi i teksteve burimore mbi praktikat e ruajtjes dhe menaxhimit të trashëgimisë kulturore në gjuhën shqipe. Cultural Heritage without Borders Albania & ICOMOS Albania, Tirana, Albania, pp. 71-75. ISBN 9789928801081 [Book Section]

This list was generated on Tue Jul 23 16:29:25 2024 UTC.
© ICOMOS
https://www.icomos.org/en
documentation(at)icomos.org